Meer weten over coaching bij Jippie? Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Jiska de Klerk │ 06-36112141 │ jippiejiska@gmail.com

 

 

“Life provides”

 

         Jiska’s lijfspreuk

 

Mijn naam is Jiska de Klerk,

 

Gekomen via het onderwijs en de Jeugdzorg heb ik het pad van mijn passie gevonden in het voeren van mijn eigen praktijk voor kindercoaching en levenscoaching. Als geregistreerd psychosociaal therapeut (aangesloten bij FAGT) werk ik op een manier die geldt als natuurgeneeskundig, maar vooral ook klopt bij mijn eigen natuur...

 

Ik coach mensen met alles dat ik heb: mijn wijsheid, vakervaring en levenservaring, kennis, inzicht, intuïtie, humor. Alles zet ik in om iemand in een coachingstraject bij te staan. Uit ervaring weet ik dat moeilijke periodes in je leven vragen om een verandering of verwerkingsproces in jou zelf. Iets dient zich aan om geleerd of geheeld te worden. Hulp krijgen en durven accepteren bij zo’n proces kan je zoveel pijn en moeite schelen.

 

Ikzelf ben sinds ik een jaar of twintig was op het pad van persoonlijke groei gestapt. Daar loop ik nog steeds op en dat zal ik blijven doen. Ik schuw nooit te kijken naar de dieper liggende lessen die de hindernissen in mijn leven me brengen. Het is mijn levenswijze en vooral ook mijn passie geworden. Ik vind mensen prachtig. En het is voor mij de mooiste taak die er bestaat om mensen te mogen begeleiden in hun transformatieprocessen. Ik geef met veel plezier door wat ik aan wijsheid vergaard heb in jaren van ontwikkeling en training. 

 

Zowel bij kinderen als volwassenen gebruik ik speelse en creatieve methoden en de openheid van de natuur. Het hoeft geen zware reis te zijn die we maken. Een ontdekkingstocht kan ook leuk en spannend zijn. Vooral als je in de gaten krijgt wat een wereld aan mogelijkheden er voor je ligt na deze heuvel!

 

 
 Opleidingen en nascholing Jiska de Klerk 2020