Patrick (35):

Jiska is een lieve, zorgzame en integere coach. Iemand die in haar kracht staat en vanuit zachtheid naar de mensen om haar heen kijkt. Bij Jiska kun je met alles dat er is aankomen en zijn. Met liefdevolle scherpte weet ze tot je door te dringen.

 

Louise (57):

Jiska is stiekem een oude wijze vrouw van binnen. Als je in haar ogen kijkt dan zie je dat. ;-)

 

Amanda (32):

Met Jiska kan ik schaamteloos mezelf zijn. Niets hoeft weg en niets hoeft anders. Heb vaak zo'n heerlijk ongecompliceerd 'we're in this together' gevoel. Ze is moedig, echt, eerlijk en liefdevol. Een prachtig mens!

 

Toon (46):

Juist door niet tegenover iemand te zitten, maar naast elkaar te lopen kon ik eindelijk vrijuit vertellen over wat me ten diepste dwars zat.

De coaching in de natuur heeft me goed gedaan. Jiska is eerlijk, ze draait niet om de zaken heen en ze oordeelt niet over mensen, ze laat ze in hun waarde. Dat, in combinatie met de oordeelloosheid van de natuur heeft mij veel helderheid gegeven. Ik voel weer duidelijk waar het mij om gaat, wat ik eigenlijk voel van binnen. Wat ik te doen heb. Dankjewel!

 

Eric (37):

Over Jiska: Ze is niet bang de diepte in te gaan, zowel in haar eigen proces als in het begeleiden van een ander.

 

Alan (42) over gezinscoaching: Wat een mooie en inspirerende manier om naar je gezin te kijken! Door de natuurdagen zijn we weer dichter bij elkaar komen te staan. De technieken om open te communiceren helpen ons nog steeds in de dagelijkse communicatie. Door in je houding de intentie ‘Ik wil je graag begrijpen’ uit te zenden naar je kinderen of partner ben je al op de helft van een goed gesprek. Ook het besef dat een leuke sfeer in huis niet hard werken hoeft te zijn, maar door simpele kleine dingen tot stand kan komen was een eyeopener. Mijn positie als ‘hoofd van het gezin’ is een duidelijker en stuk leuker geworden!

 

Meer weten over coaching bij Jippie? Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Jiska de Klerk │ 06-36112141 │ jippiejiska@gmail.com

 

 

“Eerst accepteren wat er Nu is, pas dan komt er ruimte voor verandering.”

 

          Uit opleiding

          tot levenscoach