Levenscoaching

Ieder mens komt in zijn of haar leven situaties of perioden tegen waarin je het leven als moeilijk of zwaar ervaart, waar je klem loopt in bepaalde zaken. Of waar je moeite hebt om pijn of verlies te verwerken. Daar is levenscoaching voor bedoeld. Tijdens een coachinsgstraject ontdekken we samen waar de knel zit, wat je tegenhoudt. Door verschillende methodes onderzoeken we wat je verlangens en wensen zijn. Vooral ook kijken we waar je kracht en kwaliteiten liggen die je kan inzetten in de veranderingen die je wilt maken in je leven.

 

In mijn praktijk komen we via gesprekken, meditatieve of lichaamsgerichte oefeningen tot de kern. Net als in de sessies met kinderen gebruik ik ook creatieve werkvormen, muziek en toneelspel waar dat klopt. Een wandeling in de natuur tijdens een sessie behoort ook tot de mogelijkheden; de natuur maakt het vaak  makkelijker een ontspannen en open gesprek te kunnen voeren. De methode De natuur als coach is daarop gebaseerd.

De basis in alle sessies is een onbevooroordeelde, nieuwsgierige houding van waaruit we kijken naar jouw wensen en verlangens.

 

Een reis

Je kunt een coachingstraject als een reis zien. Jij bepaalt het doel. Als gids wijs ik je op mooie uitzichten of juist steile afgronden. Je loopt zelf, maar niet alleen.

Meer weten over coaching bij Jippie? Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Jiska de Klerk │ 06-36112141 │ jippiejiska@gmail.com

 

 

“There are always flowers for those who want to see them.”

 

           Henri Matisse